FC Farul intră în faliment!

0

Curtea de Apel Constanţa a dat soluţia în dosarul în care CC Insol SPRL, lichidator judiciar al debitoarei Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa, avea calitatea de contestator, iar mai multe persoane (printre care şi cinci foşti jucători) şi două instituţii erau „intimaţi”, materia dosarului fiind „faliment”, iar stadiu procesual – „contestaţie în anulare – recurs”.

Tipul soluţiei a fost „respinge contestaţia în anulare”, iar soluţia pe scurt – „Respinge contestaţia în anulare, ca nefondată. Irevocabilă”, scrie Ziua de Constanţa.

Contestaţia în anulare era ultima cale de atac a FC Farul, după ce instanţa dăduse o soluţie defavorabilă în ce priveşte recursul depus de clubul constănţean la decizia din 12 octombrie 2015 a Tribunalului Constanţa de începere a procedurii falimentului, solicitată ca urmare a mai multor restanţe financiare.

În aceste condiţii, după cum a declarat Corina Curutz, administratorul CC Insol SPRL, „clubul a intrat în faliment, definitiv şi irevocabil. Am formulat contestaţie în anulare, care era ultima cale de atac, dar ea a fost respinsă. În continuare, se vor conserva bunurile, se vor evalua şi se vor vinde”.

FC Farul este echipa care a lansat mai mulţi fotbalişti de valoare, în frunte cu Gică Hagi. Alte nume celebre: Ştefan Petcu, Stelian Carabaş, Denis Şerban, Tiberiu Curt, Dorel Zamfir şi Constantin Gache.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.