Monica Niculescu și Patricia Țig, în sferturi la Seul

0

Monica Niculescu şi Patricia Ţig au obţinut victorii în două seturi în meciurile jucate joi, în optimile de finală ale turneului de la Seul. Irina Begu, deţinătoarea titlului, a pierdut însă la slovaca Jana Cepelova, scor 3-6, 6-4, 3-6.

Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Seul după ce a dispus cu 6-2, 6-2 de slovaca Anna Karolina Schmiedlova. Monica a câștigat astfel toate cele trei confruntări cu Schmiedlova, primele două fiind în 2014, în primul tur la Shenzhen, cu 4-6, 6-1, 6-3, și la Florianopolis, cu 6-0, 4-6, 6-2.

Niculescu și-a asigurat un cec de 5.900 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi va întâlni pe jucătoarea slovacă Jana Cepelova, care a eliminat-o cu 6-3, 4-6, 6-3 pe Irina Begu, câştigătoarea de anul trecut a turneului de la Seul.

Tot joi s-a calificat în sferturi la Seul şi Patricia Ţig, care a învins-o cu 6-4, 6-4 pe belgianca Patricia Ţig, după o oră şi 35 de minute de joc. În faza următoare, Ţig o va întâlni pe învingătoarea dintre iberica Soberros Tormo şi franţuzoaica Mladenovic.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.