Pițurcă nu vrea să mai audă de turnătorul Becali

0

Victor Piţurcă a declarat că nu mai doreşte să aibă de-a face cu patronul Gigi Becali, după ce acesta l-a turnat în Dosarul Valiza, proces în urma căruia fostul selecţioner a fost condamnat cu suspendare.

„A venit înaintea meciului cu Olanda – că mi-a adus şi ghinion, că am pierdut, şi a zis. Am vorbit cu el. Din momentul ăla, a mai fost o emisiune şi a zis el de mine că bine mi-au făcut jucătorii sau nu ştiu ce. Nu am mai vorbit cu el din momentul ăla decât în perioada în care i-am luat pe Sânmărtean şi pe Szukala. Şi atunci am vorbit cu el prin intermediul lui Alexandru, nu cu el. Din momentul ăla, acum doi ani de zile, nu am vorbit cu Gigi Becali. M-am mai văzut o dată la proces, acolo, în sală, când a venit şi a recunoscut că el a făcut ce-a făcut cu valiza, cu nu ştiu ce, de ne-a rezolvat instanţa atunci, mie cu supendare.

Când eu am plecat de la Steaua am terminat relaţia cu Gigi Becali. Am mai făcut greşeala să semnez precontractul ăla şi apoi m-a turnat fără nicio problemă. A venit şi a recunoscut el ce a făcut. Nu l-a mai interesat de mine, de Teia Sponte, de altceva. Ne-au condamnat ăia ca pe nimic. Şi eu am semnat un precontract, vezi Doamne, că a cumpărat un teren. Eu nu am mai avut tangenţă cu el şi nici nu vreau să mai am. Nu vreau să mai am de-a face cu el! Nu voi mai colabora nicodată cu el”, a declarat Piţurcă la Dolce Sport.
În 2013, Victor Piţurcă a primit o condamnare de un an de închisoare cu suspendare în Dosarul Valiza, după ce a declarat procurorilor că banii pe care Gigi Becali îi dusese la Cluj – 1,7 milioane de euro – pentru a premia echipa Universitatea dacă învingea pe CFR, în 2008, erau pentru un cumpărarea unui teren.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.