Trei consilieri generali PMP vor fi excluși din partid!

0

Trei consilieri generali ai Partidului Mişcarea Populară (PMP) riscă să fie excluşi din partid, la cererea liderului de grup Robert Turcescu, din cauză că au rămas să participe la şedinţa Consiliului General am Municipiului Bucureşti (CGMB) de miercuri, alături de PSD şi ALDE, în ciuda faptului că ceilalţi aleşi au părăsit sala. 

Scandalul în şedinţa CGMB de miercuri a pornit de la faptul că partidelor din opoziţie nu li s-a dat dreptul la replică în timpul discuţiilor.

„Povestea pe scurt: în CGMB suntem 4 consilieri generali aleşi pe listele PMP la care, teoretic, după fuziunea PMP-UNPR ni s-au mai adăugat doi colegi de partid via UNPR. Deci şase. Azi am decis în calitate de lider de grup să părăsim şedinţa în desfăşurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populistă întocmită de Firea, atitudinea sfidătoare şi obraznică a majorităţii PSD-ALDE faţă de ceea ce înseamnă dezbaterea democratică într-un astfel de for. Din cei şase consilieri generali PMP, trei au decis să rămână în sedinta. Evident, vorbim de cei doi „colegi” veniţi de la UNPR ( Florentina Gherghiceanu şi Mihai Varza), dar şi de Lucian Iliescu. În următoarea şedinţă a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este şi nu trebuie să fie asociat cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeşte pe zi ce trece a fi din ce în ce mai toxică pentru Bucureşti!”, a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Fără cei doi consilieri foşti UNPR, actuali PMP, PSD ar putea pierde majoritatea în Consiliul General.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.