Cioloș nu va candida la parlamentare!

România are nevoie de o schimbare în modul de a face politică, ea nu poate fi făcută de un om, ci presupune implicarea celor care și-o doresc, a afirmat premierul Dacian Cioloș, într-un interviu acordat Agerpres.

„Cred că această generație nouă, tânără, care își dorește schimbarea în România, își asumă din ce în ce mai mult această dorință, nu doar în mod pasiv, ci și în mod activ. Eu mi-aș dori să văd cât mai mulți dintre acești oameni pe listele partidelor politice, care partide politice cred că trebuie să înțeleagă, măcar în ultimul ceas: credibilitatea lor ține nu doar de discursurile șefilor partidelor, dar și de programul pe care îl vor propune și, mai ales, de listele pe care le vor propune”, a spus premierul.

Totodată, el a reiterat că nu va candida la alegerile parlamentare din această iarnă.

Șeful Executivului a vorbit și despre reformele începute în mandatul său și care au vizat mai multe domenii, de la cel economic, la sănătate sau educație.

Dacian Cioloș a vorbit, în interviul pentru Agerpres, și despre participarea sa din aceste zile la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, la New York.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.