Incendiu cumplit la Moscova. Opt pompieri, morți!

0

Opt pompieri şi-au pierdut viaţa într-un incendiu care s-a produs în Moscova, în depozitul unei fabrici de flori artificiale. Pompierii ar fi murit după ce tavanul clădirii s-a prăbuşit peste ei.

Opt pompieri au murit în noaptea de joi spre vineri încercând să stingă un incendiu care s-a declanşat într-un depozit de flori artificiale din estul Capitalei Rusiei, a anunţat presa rusă, citând Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

Echipele de salvare au recuperat trupurile neînsufleţite ale pompierilor daţi dispăruţi iniţial, în timpul operaţiunilor de căutare care au avut loc în clădirea cuprinsă de flăcări.

„Cadavrele au fost descoperite într-un loc unde echipele de salvare bănuiau că acţionau pompierii”, a declarat o sursă din Minister pentru RIA Novosti.

Incendiul a fost stins la ora locală 07:44, potrivit informaţiilor de presă. O sursă din Poliţie citată de agenţia TASS a informat că, în timpul operaţiunilor de salvare s-a prăbuşit tavanul depozitului. Cel mai probabil, pompierii ar fi murit striviţi sub dărâmături.

În intervenţie au fost implicate 46 de unităţi speciale şi peste 160 de pompieri şi alte categorii de personal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.