Premiere incendiare în acest weekend

0

Un remake al westernului clasic ‘The Magnificent Seven’ și filmul de animație ‘Storks’ iau cu asalt cinematografele din SUA în acest sfârșit de săptămână în care se lansează pe ecranele americane și filmele ‘Queen of Katwe’ și ‘The Dressmaker’, relatează vineri EFE.

Regizorul Antoine Fuqua, autor al unor filme ca ‘Training Day’ (2001) și ‘The Equalizer’ (2014), a ales pentru ‘The Magnificent Seven’ („Cei șapte magnifici”) o distribuție condusă de Denzel Washington, alături de Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Martin Sensmeier și mexicanul Manuel García Rulfo.

Bazat pe filmul omonim (1960) al lui John Sturges, care este de asemenea o adaptare a filmului ‘Shichinin No Samurai’ (1954) al japonezului Akira Kurosawa, acest nou lungmetraj se axează asupra unui grup de mercenari și vânători de recompense care decid să-și unească forțele pentru a elibera o localitate de abuzurile unui tiran (Peter Sarsgaard).

La rândul său, comedia de animație ‘Storks’, care mizează pe vocile lui Jennifer Aniston, Ty Burrell și Andy Samberg, reia subiectul potrivit cărora berzele aduc pe lume copiii, dar cu o nouă cotitură: după ce renunța la afacerea cu nou-născuții, păsările pun pe picioare o afacere de împachetare.

În această companie lucrează barza Junior, un angajat ambițios și tânăra Tulip, singura ființă umană din companie, iar împreună vor trebui să facă față unei mari aventuri când Fabrica de bebeluși este activată din greșeală.

Kenyana născută în Mexic Lupita Nyong’ este protagonista filmului ‘Queen of Katwe’, regizat de Mira Nair (‘Monsoon Wedding’, 2001) în care mai joacă actorul David Oyelowo. Filmul prezintă povestea unei tinere din Uganda care ajunge vedetă în lumea șahului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.