Băsescu, un nou atac dur la adresa lui Iohannis

0

Traian Băsescu s-a lansat într-un nou atac la adresa şefului statului, Klaus Iohannis, pe care îl acuză de această dată că utilizează excesiv „strada” şi emoţia colectivă pentru a-şi atinge scopurile politice.

Traian Băsescu a postat pe Facebook un text care îi este adresat direct lui Klaus Iohannis. „Domnul Preşedinte Klaus Iohannis este într-o eroare fundamentală . Utilizează excesiv „strada” şi emoţia colectivă a morţii dramatice a propriilor cetăţeni, pentru a-şi atinge obiectivele politice. Jocul este extrem de periculos şi nu are nimic comun cu democraţia, cu statul de drept, dar nici cu omenia. Domnule Preşedinte, opriţi-vă!”, a scris Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a intrat chiar într-un dialog cu cititorii, el răspunzând astfel unuia care l-a întrebat de când este fan Gabriel Oprea: „Nu sunt fan Gabriel Oprea, dimpotrivă. Dar am considerat şi consider că este inadmisibil să foloseşti drama de la Colectiv şi moartea tânărului poliţist Gigină pentru a-ţi atinge obiective politice. Sau poate nu observaţi acest lucru?”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.