Cauza morții lui Ioan Gyuri Pascu

0

Cauza decesului actorului Ioan Gyuri Pascu a fost afecţiunea de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexistent, a declarat directorul medical al Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), Salem Abdo.

Medicii legişti au făcut marţi necropsia, pentru a stabili din ce cauză a murit Ioan Gyuri Pascu. Trupul neînsufleţit al actorului a fost dus luni la INML „Mina Minovici”, decizia de a fi făcută necropsia fiind luată de către familie şi legişti, având în vedere vârsta artistului.

„A fost adus la INML. Nu în toate cazurile decesele care s-au produs acasă sunt aduse la INML. În acest caz a fost o decizie comună a familiei şi legiştilor, având în vedere vârsta tânără a artistului”, a spus directorul medical al INML, potrivit news.ro.

Actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în locuinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator. La sfârşitul anului 2010, Ioan Gyuri Pascu suferise un accident vascular cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Trupul neînsufleţit al actorului şi muzicianului Ioan Gyuri Pascu va fi depus marţi, de la ora 15.00, la cimitirul Bellu Ortodox, iar înmormântarea va avea loc vineri, la cimitirul din oraşul Agnita, judeţul Sibiu, a declarat pentru News.ro Cristian Greţcu, fostul coleg al artistului din grupul Divertis.

Ioan Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, în Agnita, a fost un muzician şi un actor român, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues şi reggae.

A fondat mai multe formaţii de succes în anii ’90, precum The Blue Workers şi Pacific. A lansat mai multe piese de rock alternativ prin casa lui de discuri, Tempo Music, şi este un critic al radioului comercial românesc.

Pe lângă activitatea de la Divertis, unde a abordat în special satiră politică, Ioan Gyuri Pascu a mai jucat în lungmetraje precum „O vară de neuitat”, în regia lui Lucian Pintilie, şi în „Occident”, regizat de Cristian Mungiu.

Ioan Gyuri Pascu a fost unul dintre membrii de bază al grupului umoristic Divertis. A jucat şi în filme, piese de teatru, dar a cântat și mai multe stiluri de muzică. Ioan Gyuri Pascu s-a născut pe 31 august 1961, în localitatea Agnita. A fost muzician, actor, iar din 1987, membru de bază al grupului de umor Divertis.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.