Mergea anunță despărțirea de Bopanna

0

Tenismenul Florin Mergea, locul 16 ATP, a anunţat că s-a despărţit de coechipierul său de dublu, indianul Rohan Bopanna, locul 18 ATP.

„Doresc să vă anunț în mod oficial că parteneriatul meu cu Rohan Bopanna a luat sfârșit, înclusiv pentru acest final de sezon. Nu voi uita că până în prezent cele mai bune rezultate de la întoarcerea mea în circuitul ATP au fost alături de Rohan.

Îi mulțumesc pentru implicarea sa și îi doresc multe împliniri atât în cariera sa cât și pe plan personal. Succes pe mai departe, Rohan!”, a anunţat Florin Mergea, pe pagina sa de Facebook.

Florin Mergea (31 ani) şi Rohan Bopanna (36 de ani) au făcut echipă din aprilie 2015 şi împreună au câştigat Mastersul de la Madrid şi turneul de la Stuttgart, ambele în 2015. Ei au mai disputat cinci finale, cea mai importantă fiind cea a Turneului Campionilor de anul trecut, pe care au pierdut-o în faţa lui Horia Tecău şi a olandezului Jean-Julien Rojer.

Florin Mergea, medaliat cu argint la dublu la JO de la Rio împreună cu Horia Tecău, este în refacere după ce a fost diagnosticat cu o afecţiune a oaselor sesamoide la un picior. Din acest motiv, el a ratat US Open.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.