Ponta: În PNL se face loc pentru Cioloș !

Victor Ponta a postat, miercuri, un mesaj pe Facebook în urma ştirilor apărute în presă care îl vizează pe fostul copreşedinte PNL Vasile Blaga.

Copreședintele PNL Vasile Blaga, pus miercuri sub control judiciar, este acuzat că a primit 700.000 euro, bani pentru partid, atunci când era secretar genaral al formațiunii, potrivit unui comunicat al DNA. Blaga a anunţat imediat că demisionează din toatel funcţiile de partid şi că nu va mai candida la alegerile din decembrie. Imediat, au apărut speculaţii că locul său în PNL va fi luat de premierul Dacian Cioloş- „Daca mai exista vreun fraier in Romania care nu a inteles inca, ii explica „Vuvuzeaua” Cotroceniului – se face loc pentru Ciolos (vrea, nu vrea) sa „salveze” PNL!

Ludovic Orban nu a inteles sa faca loc la Capitala in primavara si ati vazut ca a patit-o. Vasile Blaga nu a inteles in toamna si a patit-o si el! Aviz altor inconstienti!

Orban si Blaga erau sustinatori vehementi pentru „anchetele penale” bazate doar pe denunturi „smulse cu japca” atunci cand era vorba de Dragnea, Tariceanu sau Ponta – acum va mai place baieti?! Sau credeati ca o sa intrati prin spate ca martori ca Alinuta?! Ghinion!

Parerea mea – folosind aceleasi metode ca la locale PNL+Ciolos+Iohannis o sa aiba acelasi rezultat!

Deci stimati romani – stiti cu cine trebuie sa votati daca vreti ca acest circ si haos sa ia macar o pauza!

Eu votez PSD-ALDE (si dvs. daca nu va plac cele doua atunci votati PRU)”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a reacţionat şi ea după ce Vasile Blaga a demisionat din fruntea formațiunii politice ca urmare a începerii urmăririi penale în cazul său, anunţând că PNL îl va susține pe Dacian Cioloș în demersurile de schimbare a României. Toate eforturile și gândurile noastre trebuie să se îndrepte acum spre alegerile din decembrie. PNL este, alături de Președintele Klaus Iohannis și de Prim-ministrul Dacian Cioloș, o forță care își dorește schimbarea în bine și până la capăt a României.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.