Ioan Niculae nu mai este interesat de Astra Giurgiu

Ioan Niculae nu mai e interesat de Astra şi nici nu mai are de gând să o ajute să-şi continue existenţa. Astfel, clubul se va autofinanţa sau, dacă nu va fi în stare, se va desfiinţa.

Ioan Niculae le-a transmis conducătorilor că în momentul în care echipa nu se va mai putea autofinanţa, o va desfiinţa, scrie GSP. N-ar fi prima campioană din ultimul deceniu care ar avea această soartă. La fel au păţit Unirea Urziceni şi Oţelul, care au luat titlul în 2009, respectiv în 2011.

Chiar dacă a fost eliberat condiţionat de mai bine de două luni, patronul Astrei nu le-a făcut jucătorilor şi antrenorilor nici măcar o vizită şi nici n-a participat la vreun meci de pe teren propriu.

Cei de la echipă ar fi aflat că Niculae e în străinătate, unde urmează un tratament. Apropiaţi de-ai săi susţin că se află într-o stare deplorabilă din punct de vedere psihic, fiindcă a suportat extrem de greu regimul de detenţie. El a fost în închisoare între aprilie 2015 şi iulie 2016.

Ioan Niculae i-a vândut deja pe cei mai buni jucători la Steaua în această vară: Boldrin și De Amorim pentru 900.000 de euro și Alibec pentru 1.500.000 de euro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.