Steaua, egala lui Villareal în Liga Europa

0

Steaua şi Villarreal au încheiat 1-1 joi seara, în etapa a doua din faza grupelor Ligii Europa. Steaua a obţinut astfel primul punct în grupa L, dar rămâne pe ultimul loc, în timp ce Villarreal se menţine pe prima poziţie, cu 4 puncte.

Favorita grupei L, Villarreal, a venit la Bucureşti pentru o partidă ce trebuia să fie o sărbătoare a fotbalului, însă meciului de pe Arena Naţională i-a lipsit sarea şi piperul care însoţesc dispute de asemenea nivel. Nici fanii nu s-au înghesuit la stadion, doar 13.000 de spectatori plătitori. De vine ar putea fi faptul că antrenorul lui Villarreal a anunţat că va folosi mai multe rezerve şi, în plus, Steaua este de nerecunoscut ca şi componenţă faţă de acum câteva luni, iar jocul lasă încă de dorit.

Chair şi cu rezervele, Villarreal a marcat relativ repede, încă din minutul 9. A controlat jocul, dar nu s-a omorât cu firea, iar în minutul 20 Steaua a egalat, prin Muniru.

După golul marcat, Steaua a îndrăznit mai mult, tracul i-a dispărut şi a luptat de la egal la egal cu adversara sa. Când şi când ocaziile au alternat de la o poartă la alta, iar arbitrul a judecat decisiv în favoarea ibericilor un henţ în careu în urma căruia trebuia să dicteze penalty pentru Steaua. A refuzat, iar scorul a rămas 1-1. Pe final Steaua a trăit periculos, cu o avalanşă de ocazii la poarta sa, fiind salvată de fluierul izbăvitor al aceluiaşi central ucrainean.

În celălalt meci al grupei L, FC Zurich-Osmanlispor 2-1. Steaua va juca următorul meci cu FC Zurich.

Clasament: 1. Villarreal 4p, 2. Osmanlispor 3p, 3. Zurich 3p, 4. Steaua 1p.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.