Udrea, dezvăluiri șocante despre Băsescu

0

Invitată la o emisiune de televiziune, Elena Udrea a făcut, joi seară, dezvăluiri neştiute din viața lui Traian Băsescu.

Elena Udrea a mărturisit, la o emisiune de televiziune, că fostului preşedinte Traian Băsescu nu-i lipsește o carte de rugăciune, pe care o are în fiecare zi la el, potrivit b1.ro. „Domnul preşedinte Traian Băsescu umblă în geantă cu o psaltire dată de mine şi citeşte în fiecare zi Psalmul 22. Este o mantră de protecţie”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a declarat, la Romania TV, că s-a înscris la Facultatea de Teologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, la un master de consiliere personală. Aceasta vrea să îi ajute „pe cei care se pot trata prin credinţa religioasă”.

Elena Udrea a fost admisă cu media 8,20, pe ultimul din cele patru locuri bugetate, la masterul de „Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială” al Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii Babeş-Bolyai, printre cursurile pe care le va urma numărându-se ”Metafizica şi Teologia” sau ”Elemente de Terapeutică religioasă”.

Dorinta mea a fost sa ma pregatesc in consiliere pastorala, tocmai pentru a putea sa sprijin pe cei care au probleme emotionale, care au probleme de orice alta natura, care se pot trata prin credinta religioasa. Am ales aceasta formula de master. Puteam sa fac chiar facultatea. Doream ca aceasta pregatire sa se realizeze intr-un termen mai scurt. Este un masterat de un an, pentru a putea fi utila cat mai curand celor care eu consider ca au nevoie de un astfel de sprijin. Voi vedea daca in viitor ma voi inscrie la Facultatea de Teologie„, a declarat Elena Udrea.

Mai mult, Udrea a anunţat că vrea să înfiinţeaze şi „Institutul Fericirii”, un ONG pentru sprjinirea oamenilor de a fi „fericiţi în viaţă”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.