Ponta deschide lista PSD pentru parlamentare

Victor Ponta, deputat de Gorj, se află pe primul loc, pe lista PSD, pentru Camera Deputaţilor, la alegeri parlamentare din 11 decembrie, potrivit România TV

Fostul premier Victor Ponta a transmis, pe data de 29 august, scrisoarea de intenție către PSD Gorj, prin care și-a anunțat o nouă candidatură la Camera Deputaților.

„(…) Am primit pe internet scrisoarea de intenție a domnului Viorel Victor Ponta, care a semnat această cerere de a candida pe lista PSD Gorj la Camera Deputaților. Avem alături de această cerere și CV-ul, așa cum s-a hotărât în Comitetul Executiv din perioada anterioară, va fi primul pe lista noastră la deputați”, a declarat secretarul executiv al formațiunii politice, Gheorghe Milosteanu, la acea dată.

Victor Ponta consideră că „marea șansă (pentru România, nu doar pentru PSD) este să propună oameni de mare calitate și competență în viitorul Parlament”.

„Marea șansă (pentru România nu doar pentru PSD) este să propună oameni de mare calitate și competență în viitorul Parlament/ oameni care să recâștige prestigiul și încrederea pentru această instituție fundamentală a unui stat democratic (nu întâmplător a fost principala țintă a Sistemului și a Propagandei), care să facă legi mai bune și să controleze Guvernul sau Președintele atunci când e cazul (așa cum prevede Constituția și principiul echilibrului între puterile Statului)!”, a transmis Victor Ponta.

El susține că „PSD este singurul partid care poate, fără probleme, să propună o listă completă”. „PSD este singurul partid care poate fără probleme să propună o listă „completă” — cu parlamentari care au fost activi și eficienți în mandatele precedente, cu oameni care deja au dovedit în Guvern și în autoritățile locale că știu și să facă (nu doar să critice și să înjure)/ cu tineri de viitor și femei competente și implicate (cred că „frumusețea” contează în politică doar dacă e și interioară — altfel ca la concursurile de Miss)”, a adăugat el.

Fostul premier își dorește ca în 2016 parlamentarii social-democrați să reprezinte voința electoratului și viziunea politică a conducerii PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.