Un agent de la Poliția Transporturi Cernavodă s-a sinucis!

Share:

Dramă la Cernavodă: un agent de la Poliţia Transporturi a fost găsit împuşcat în cap. Trupul lui a fost descoperit de un coleg, care a venit la schimbul de ture. Cazul este anchetat de poliţie şi de procurori care trebuie să stabilească dacă bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Omul nu lăsase niciun bilet de adio.

Trupul lui Daniel Marian Radu a fost descoperit în această dimineaţă, în biroul său de la postul Poliţiei Transporturi Feroviare din Cernavodă. Bărbatul în vârstă de 44 de ani se împuşcase cu arma din dotare, susţin procurorii. Ambulanţa chemată la faţa locului nu a putut decât să constate decesul, care survenise cu 5 ore înainte.

Şi totuşi, agentul ar fi avut probleme. Unii cunoscuţi vorbesc despre posibile datorii la cămătari. Agentul avea două credite bancare pe care, cel mai probabil, nu reuşea să le achite.

Daniel Radu lucra la Poliţia Transporturi de 21 de ani. În ultimii ani era ajutor al şefului de post. Acum 2 ani a fost cercetat, alături de alţi 4 colegi, într- un dosar de luare de mită. A fost scos ulterior de sub urmărire penală. Agentul era căsătorit şi avea doi copii, dar nu mai locuia împreună cu soţia sa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.