Vedeta Armeniei, absentă în partida cu România

0

Steve McNally, medicul lui Manchester United, i-a trimis o scrisoare omologului său de la naţionala Armeniei în care a explicat afecţiunile de care suferă Henrikh Mkhitaryan, de ce nu a jucat acesta împotriva lui Stoke City şi spune că acesta nu este capabil să se pregătească la capacitate maximă.

Henrikh Mkhitaryan a fost convocat la naţionala Armeniei pentru dubla cu România şi Polonia, dar medicul lui Manchester United recomandă retragerea sa de la lot, din cauza problemelor de sănătate.

„A progresat în ultima săptămână, a participat la un număr limitat de antrenamente cu echipa, dar încă nu se poate antrena şi nici juca la capacitate normală. În consecinţă, v-am fi foarte recunoscători dacă aţi permite retragerea sa de la echipa naţională şi rămânerea jucătorului la Manchester, pentru o reuperare completă”, se arată în scrisoarea doctorului McNally.

Informaţia este confirmată de Federaţia Armeană de Fotbal, care a dat o declaraţie de presă: „Henrikh Mkhitaryan va lipsi probabil din meciurile pe care naţionala Armeniei le va juca împotriva României şi Polaniei. Federaţia de Fotbal din Armenia a primit o scrisoare oficială din partea lui Manchester United FC în care se cere retragerea lui Henrikh Mkhitaryan de la antrenamente şi meciurile oficiale”.

Mkhitaryan s-a accidentat pe 10 septembrie, în derby-ul oraşului Manchester, United-City 1-2.

Meciul Armenia-România, din preliminariile CM 2018, se va juca sâmbătă, de la ora 19.00.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.