Scandal uriaș la un spital din Capitală

Un scandal uriaş s-a declanşat la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. O familie a fost sunată de cei de la pompele funebre să vină să îşi ia ruda aflată în spital pe motiv că a murit, informează România TV. Oamenii au venit într-un suflet, numai că la spital, surpriză: femeia trăieşte.

Femeia este din Focşani şi era internată la Secţia de Terapie Intensivă de la spitalul Bagdasar Arsenie de mai mult timp. Familia ei a fost anunţată că aceasta a încetat din viaţă, prin urmare cu toţii au venit la Bucureşti să ridice trupul neînsufleţit.

Interesant este faptul că nu reprezentanţi de la Spitalul Bagdasar Arseni au anunţat familia, ci reprezentanţi ai unei firme de pompe funebre au dat această tragică veste.

Ajunsă la Bucureşti, familia a descoprit că femeia trăieşte. Ei nu îşi explică cum a fost posibil acest lucru, însă mulţi vorbesc şi despre o mafie la acest nivel. Mai exact, reprezentanţi din partea spitalelor ar fi mână în mână cu cei de la pompe funebre şi că în acest caz, cel mai probabil firma de pompe funebre a dorit să fie prima care îşi oferă serviciile.

Contactat, directorul spitalului spune că este pentru prima dată când aude un asemenea caz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.