Sporuri nesimțite pentru angajații Ministerului Finanțelor

0

Spor pentru suprasolicitare neuropsihică sau pentru condiţii de muncă vătămătoare. Este doar unul din avantajele pe care Ministerul Finanţelor le oferă angajaţilor, potrivit Economica.net.

Ministerul de Finanţe a comunicat lista sporurilor şi indemnizaţiilor pe care le primesc angajaţii Ministerului de resort, ai ANAF şi ai Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice din subordinea MFP.

Iată-le pe cele mai importante dintre ele:

  • Inspectorii antifraudă au spor de risc şi suprasolicitare neuropsihică, în cuantum de 25% din salariu;
  • 170 de şefi din Ministerul de Finanţe şi 60 de şefi din Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice au indemnizaţie de conducere, cuprinsă între 22% şi 49% din salariul de încadrare;
  • 235 de funcţionari publici din Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice care gestionează fonduri europene beneficiază de creşterea salariului cu 17-25 clase succesive de salarizare suplimentare.
  • 126 de angajaţi din Ministerul de Finanţe care administrează fonduri europene au salariul majorat ori cu 75%, ori cu 17-25 de clase succesiune de salarizare suplimentare.
  • Trei operatori xerox din Ministerul de Finanţe au spor pentru condiţii de muncă vătămătoare, de 15% din salariul de bază.

Citeşte mai multe pe economica.net

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.