Trump, compromis de o înregistrare din 2005

0

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, și-a cerut scuze vineri, după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care un microfon deschis din greșeală l-a surprins făcând comentarii obscene.

Candidatul republican la președinția SUA Donald Trump și-a cerut scuze vineri, după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care un microfon deschis din greșeală l-a surprins făcând comentarii obscene. Înregistrarea este inclusă într-un articol din Washington Post, citat de Reuters, accesibil pe pagina de internet http://wapo.st/2dSk1nD.

Trump discuta despre femei cu moderatorul de televiziune Billy Bush de la „Access Hollywood”, căruia i-a explicat că „dacă ești vedetă, te lasă” (n. red. — cu sensul evident „să faci sex cu ele”). La data respectivă căsătorit de câteva luni cu a treia sa soție, Melania, Trump povestește cum „s-a dat” la o altă femeie, și ea căsătorită, dar n-a avut succes. Identitatea acesteia nu este clară, dar comentariile despre fizicul ei — da.

„A fost o glumă de vestiar, o conversație privată care a avut loc acum mulți ani. Bill Clinton mi-a spus lucruri mult mai urâte pe terenul de golf — nici pe departe. Îmi cer scuze dacă s-a simțit cineva jignit”, a declarat Trump într-un comunicat transmis de stafful său de campanie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.