O mașină, incendiată în Capitală

0

O maşină a fost incendiată, sâmbătă noaptea, în Capitală. Autoturismul a ars într-o parcare din Sectorul 2, iar focul s-a extins şi a avariat încă o maşină. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit şi au stins flăcările. Şoferul păgubit crede că este vorba de o răzbunare, informează România TV.

Maşina a luat foc chiar în parcarea unui bloc, în jurul orei 2.00. Proprietarul a ieşit să vadă ce se întâmplă. Focul s-a extins rapid şi la un alt autoturism parcat în apropiere. Martorii au sunat la 112, iar pompierii au intervenit de urgenţă. Proprietarul crede că cineva vrea să se răzbune şi spune că şi-a mai găsit maşina lovită.

„La sosirea noastră ardea un autoturism în proporţii de 80% cu mari degajări de fum şi flacără intensă. Am acţionat cu 2 ţevi localizând şi lichidând incendiul. Din cauza flăcării, incendiul s-a extins şi la un autoturism învecinat producând pagube”, au declarat pompierii prezenţi la faţa locului.

Ambele maşini au fost serios avariate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă a fost sau nu vorba despre un act de răzbunare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.