Pesediștii vor să elimine 102 taxe

PSD va depune luni, la Parlament, un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe de la 1 ianuarie 2017, a anunțat duminică președintele partidului, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă.

Printre taxele care vor fi eliminate se află timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la registrul comerțului, taxe consulare și de cetățenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentară pentru eliberarea pașaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Națională de Pensii.

„Mâine voi depune la Parlament, împreună cu colegii mei, un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale care înseamnă mai puțină birocrație și mai mulți bani pentru cetățeni. Dincolo de banii pe care îi cheltuie românii, cel mai rău lucru este umilința la care sunt supuși, nervii cu care se încarcă fiecare român când trebuie să plătească o taxă. Am decis, împreună cu colegii mei, să nu mai așteptăm marea debirocratizare mult trâmbițată de tehnocrați. Nu vrem să așteptăm ca aceste taxe să existe nici anul viitor, mâine vom depune la Parlament și avem convingerea ca vom găsi în parlament destulă susținere

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.