Un tren a deraiat lângă New York. Zeci de răniți!

0

Un tren de pasageri a deraiat în apropiere de New York. Zeci de persoane au fost rănite, au declarat autorităţile citate de BBC News.

Cel puţin 29 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, sâmbătă seară, după ce un tren de pasageri a lovit o altă garnitură şi a deraiat, a declarat şeful administraţiei comitatului Nassau, Ed Mangano, citat de USA Today. 11 dintre victime au fost internate, dar viaţa niciuneia dintre ele nu este în pericol.

Viaţa persoanelor rănite nu este în pericol după incidentul produs în apropiere de New Hyde Park, din comitatul Nassau. Trenul a deraiat sâmbătă, în jurul orei locale 21.00 (duminică, 8 ora României).

Garnitura a lovit o alta, la circa 32 de kilometri est de Manhattan.

Iniţial, presa a scris că au fost răniţi între 50 şi 100 de persoane, însă guvernatorul de New York, Andrew Cuomo a precizat ulterior că cel puţin 11 oameni au fost răniţi. La bordul trenului se aflau circa 600 de persoane.

Linia de cale ferată unde a avut loc accidentul – una dintre cele mai aglomerate din New York, a fost închisă după accident. Luna trecută, o femeie a fost ucisă şi alţi 108 oameni au fost răniţi după ce un tren de pasageri a lovit peronul şi clădirea unei gări în New Jersey.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.