Bogdan Diaconu, președinte de onoare la Rapid

0

Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, a fost numit duminică în funcţia de preşedinte de onoare al AFC Rapid.

Bogdan Diaconu are obiectivul de a aduce la Rapid o serie de oameni potenţi financiar, iar planul său este ca în trei ani echipa să revină în Liga 1.

În momentul de faţă AFC Rapid se află în Liga a 5-a, dar se pare că anul viitor va fi introdusă direct în Liga a III-a, pe cale de invitaţie, acest eşalon fiind tot timpul greu de completat de către FRF din cauza problemelor financiare ale cluburilor. De asemenea, noua conducere va aduce înapoi lângă echipe o serie de nume mari ale Giulestiului, îndepărtate în ultimii ani din anturajul clubului.

„Mulţumesc, Horia Manoliu! Mulţumesc, Rapid Bucureşti! Este cel mai frumos cadou ce-l puteam primi azi! Voi ajuta Rapidul cu tot ce îmi stă mie în putinţă! Rapid nu moare! De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici!”, a fost mesajul postat chiar de Bogdan Diaconu, şeful Partidului România Unită, pe pagina sa de Facebook, alături de scrisoarea de numire.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.