Ponta, nicio zi fără celebrele ironii

0

Victor Ponta critică cooptarea jurnalistului Alexandru Căuti pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie şi spune că el a furnizat semnătura cu numărul 1 milion pe listele de susţinere ale partidului.

„Semnatura mea pe lista de sustinatori a PSD pentru Alegerile Parlamentate are exact numarul 1 milion! Daca mai convingem inca 4 milioane de romani sa fie alaturi de noi pe 11 Decembrie putem sa scapam tara de blestemul „Guvernului Meu” si sa continuam toate lucrurile bune facute in 2012-2015 (si sa le facem si pe cele pe care nu le-am facut)!

PS – am auzit azi „pe surse” de tot felul de „deontologi” care acum descopera ca e bun PSD sa ii duca in Parlament! Eu zic sa nu ii stricam, sa ramana cu „deontologii”.

Update – am scos foto cu CNP-urile ca sa nu incalc vreo dispozitie legala – dar sa stiti ca noua celor din conducerea PSD nu ne e teama, oricum suntem tinte de atata timp”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Alexandru Căutiş, jurnalist de investigaţii, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Constanţa. Anunţul a fost făcut pe Facebook, jurnalistul precizând că el a fost cel care i-a cerut acest lucru liderului filialei constănţene, Felix Stroe. Miza lui Alexandru Căutiş pare să fie una mai mult personală: el speră că nu îi va fi silă de el la final.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.