Procurorii DNA au descins la Primăria lui Boc

0

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj au descins luni dimineaţă la Primăria Cluj-Napoca pentru a efectua cercetări ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2014 – 2016, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

Luni dimineaţă, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, au fost efectuate percheziții în 9 locații situate în municipiul Cluj-Napoca, dintre care 2 locații situate în incinta aceleiași instituții publice, celelalte vizând domiciliile unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice.

Potrivit România TV, vizată a fost Direcția de Urbanism, de unde procurorii au ridicat mai multe documente.

”Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2014 — 2016, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție. În cursul dimineții de 10 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 9 locații situate în municipiul Cluj-Napoca, dintre care 2 locații situate în incinta aceleiași instituții publice, celelalte vizând domiciliile unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice”, se arată într-un comunicat DNA.

Ziar de Cluj scrie că procurorii DNA Cluj au solicitat sa discute cu seful institutiei, Emil Boc, care este plecat, însă, în Coreea de Sud.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.