Rompetrol, principalul brand al KMG International-garanția calității!

0

Rompetrol este principalul brand al KMG International, utilizat pentru activitățile de rafinare, upstream și, de asemenea, activitățile de distributie din România, Moldova, Bulgaria, Georgia.

Succesului brandului este datorat si extinderii internationale, celor 4 decenii de expertiza in explorare si productie, modernitatii rafinariei Petromodia, una dintre cele mai importante de la malul Marii Negre.

Rompetrol este o sursa inepuizabila de energie, care porneste de la extractia si productia titeiului, continuandu-se cu rafinarea si transformarea acestuia in produse de cea mai buna calitate, distribuite in stațiile premium, concepute modern si gandite pana la cel mai mic detaliu.

Este energia profesionistilor din spatele marcii Rompetrol, ce isi urmeaza valorile si ambitia de a fi din ce in ce mai buni si a ajunge tot mai departe.

Rompetrol inseamna  calitate la cele mai inalte standarde, realizata cu tehnologie de varf si se regaseste in gama de carburant de calitate, cele peste 1000 de statii de distributie a carburantilor din 5 tari, sistemul unic de plata la pompa si cea mai mare retea de GPL din Romania.

KMG International N.V. este noua denumire a companiei The Rompetrol Group N.V.  încă din 2014.

Redenumirea companiei face parte din strategia de integrare a tuturor activităților în KazMunayGas – unicul acționar al Grupului și operatorul național de petrol și gaze din Kazahstan, și de promovare a unui brand unic de companii în vederea dezvoltării cu succes pe piețele străine.

Rompetrol este principalul brand al Grupului, utilizat pentru activitățile de rafinare, upstream și retail din România, Moldova, Bulgaria, Georgia. Brandul Rompetrol a câștigat succes atat prin dezvoltarea la nivel internațional, cat si în 4 decenii de expertiză în E&P si în sectorul de rafinare.

Cu peste 7.000 de angajati, Grupul desfășoară operațiuni în 11 piețe principale din Europa și Asia Centrală, fiind activ în principal în trading, rafinare și petrochimie, retail și marketing, cu operațiuni adiacente în explorare și producție, precum și alte servicii pentru industria de petrol, cum ar fi foraj, EPCM și transport.

Compania deține cea mai mare rafinărie locală și una dintre cele mai moderne rafinării din regiunea Mării Negre – Petromidia – care are o capacitate de prelucrare de peste 5 milioane de tone anual.

Grupul deține, de asemenea, Vega, o rafinărie de 110 ani, care a evoluat de la o unitate clasică de rafinare a petrolului într-un producător și furnizor de produse speciale, obținute din produse semifinite realizate la Petromidia. În acest fel, ambele rafinării lucrează în sinergie deplină, prelucrând materii prime și produse semifinite pentru a obține produse cu valoare adăugată.

Poziția strategică a rafinăriei Petromidia în Portul Constanța permite livrarea rapidă a țițeiului și produselor petroliere pe cale maritimă către filialele KMG International din Moldova, Georgia, Bulgaria, precum și către alți parteneri tradiționali din regiunea Mării Negre.

De asemenea, Grupul efectuează operațiuni comerciale majore (trading) cu petrol și produse petroliere în regiunea Mării Negre și a Mării Mediterane prin KazMunayGas Trading AG, subsidiara sa situată în Elveția.

KMG International deține peste 1.000 de puncte de distribuție în țări europene (România, Moldova, Bulgaria și Georgia), care operează sub brandul Rompetrol.

KMG International este deținut integral de KazMunayGas când Compania Națională Kazahă a cumpărat 75% în 2007 și 25% în 2009, creând premisele unei afaceri integrate a resurselor naturale situate în Asia Centrală și piețelor conexe din întreaga Europă.

Rompetrol inseamna calitate la cele mai inalte standarde, realizata cu tehnologie de varf si se regaseste in gama de carburant de calitate, cele peste 1000 de statii de distributie a carburantilor din 5 tari, sistemul unic de plata la pompa si cea mai mare retea de GPL din Romania.

Carburanți

Pasiunea pentru industria in care operează si convingerea ca produsele si serviciile Rompetrol au un rol major in societate i-au determinat pe cei de Rompetrol  să caute in mod constant cele mai bune solutii, sa inoveze si sa investească pentru a avea cele mai bune tehnologii din domeniu si pentru a raspunde in permanenta nevoilor dinamice ale consumatorilor lor.

Carburantii pe care ii comercializează Rompetrol reprezinta solutia optima pentru vehiculele de astazi. Odata cu tehnologia, avansand si standardele clientilor . Din acest motiv, Rompetrol livrează carburanti din ce in ce mai performanti si cu un impact tot mai mic asupra mediului, asigurand in permanenta calitatea produselor din momentul productiei si pana cand ajung la consumatorul final.

Prin lansarea gamei de produse Efix, Rompetrol a introdus noi standarde de calitate in domeniu, fiind primul brand de carburanti care a oferit protectie motorului. De aceea si este in prezent cel mai cunoscut brand de carburanti din Romania*. Toate produsele din gama Efix respecta normele Euro 5 de poluare si avand un continut scazut de sulf, benzen, olefine si aromate.

GPL

GPL Auto constituie o solutie ieftina si nepoluanta  de alimentare pentru autovehicul:

  • are un randament ridicat, producând astfel o ardere completă, fără pierderi de căldură;
  • poate fi utilizat în combinaţie cu alte surse de energie alternativă pentru a eficientiza costurile pe timp de vară;
  • cheltuielile de instalare şi racordare sunt mai mici decât cele pentru gazele naturale; deoarece se reduce traseul de la sursa de energie la aparatele consumatoare;
  • este multifuncţional: un singur recipient de propan asigură necesarul energetic pentru toate aplicaţiile dintr-o gospodărie: gătit, încălzit, apă caldă, iluminat etc;
  • aparatele consumatoare sunt întreţinute mai bine şi au o uzură scăzută, datorită faptului că propanul nu conţine impurităţi sau particule corozive;
  • avand o ardere curată, cu emisii semnificativ reduse de substanţe toxice pentru mediu, putând concura cu succes alte surse de energie alternativă nepoluante, atât în privinţa eficienţei cât şi a numărului redus de emisii poluante.

Rompetrol Gas ofera produse GPL cu numeroase destinatii: uz casnic (incalzire, gatit), industrial, transport, atat in sitem retail, cat si vrac.Cu acoperire la nivel national, compania Rompetrol Gas, divizia specializata in vanzari GPL a Grupului Rompetrol, va ofera acest carburant prin cele peste 200 skiduri instalate atat in locatii independente, cat si in unele benzinarii Rompetrol Downstream.

Consultati sectiunea “Harta statiilor” pentru a vedea locatiile cele mai apropiate in zona dorita.

Pentru mai multe informatii, vizitati  http://www.propan.ro

EfixS Motorina 55

Noul carburant premium de la Rompetrol, EfixS, este special conceput pentru soferii care isi doresc performanta maxima a autovehicului lor si, in acelasi timp, functionarea optima a acestuia. Bazat pe un amestec optim de componenti activi pentru protectie si aditivi pentru puterea motorului, EfixS curata depunerile, protejeaza impotriva coroziunii, optimizeaza comportamentul oferind in acelasi timp un maxim de putere masinii.

Cu o cifra cetanica de 55, EfixS Motorina permite o combustie interna mai puternica, care are ca efect un proces de ardere mai eficient al carburantului. Astfel, motoarele diesel consuma mai putin combustibil, in timp ce ofera un plus de putere. De asemenea, prin gradul ridicat de puritate, acesta asigura o ardere completa, o putere calorica mare si, implicit, o reducere a uzurii motorului. 55 este cifra cetanica maxima la care un motor diesel poate functiona bine, orice depasire a acesteia rezultând intr-o plafonare a peformantei si a avantajelor oferite de carburant.

In plus, avand o temperatura de filtrare scazuta, EfixS asigura performante crescute atat in conditii termice normale, cat in conditii de temperaturi exterioare foarte scazute.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-urile de produs (pentru Romania  www.efixs.ro)

EfixS Benzina 98

Noul carburant premium de la Rompetrol, EfixS, este special conceput pentru soferii care isi doresc performanta maxima a autovehicului lor si, in acelasi timp, functionarea optima a acestuia. Bazat pe un amestec optim de componenti activi pentru protectie si aditivi pentru puterea motorului, EfixS curata depunerile, protejeaza impotriva coroziunii, optimizeaza comportamentul oferind in acelasi timp un maxim de putere masinii.

EfixS Benzina 98 asigura o crestere a performantelor automobilului, a randamentului si fiabilitatii motorului. EfixS ofera, prin continutul de aditivi, o pornire usoara a autovehiculului, o functionare uniforma la ralanti si fara vibratii in regim de turatie mare, precum si o reactie mai rapida a motorului in conditii solicitante – depasiri, urcarea pantelor, incarcatura mare.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-urile de produs ( pentru Romania  www.efixs.ro)

Efix Diesel 51

Odata cu lansarea Efix, Rompetrol a introdus un nou standard de calitate pe pietel locale – carburantul care asigura protectia motorului.

Efix este motorina care protejeaza motorul. Efix este un carburant complet bazat pe o combinatie optima de aditivi si compusi activi, care are proprietatea specifica de a curata injectoarele, supapele si cilindrii, si de a le mentine in conditii optime de functionarii . Reprezinta varful de gama in calitatea motorinei si respecta normele Euro 5 de poluare.

In urma testelor realizate atat in laborator, cat si in conditii reale de trafic  rezultatele au aratat ca se obtine o eliminare a depunerilor de pe injectoare si supape, reducerea gradului de infundare a injectoarelor, protectie 100%* impotriva coroziunii, reducerea efectului de spumare.

Motorina Efix are un continut scazut de sulf, care asigura o reducere semnificativa a emisiilor de oxizi de sulf rezultate la ardere. Este destinat motoarelor Diesel cu sistem catalitic avansat de reducere a emisiilor, conform normelor europene in vigoare.

In perioda de iarna, produsul este aditivat specific contra depunerilor de parafina si pentru atingerea unei temperaturi de congelare cat mai scazute.

*Testele efectuate au luat in calcul o serie intreaga de variabile incluzand: tipul de autovehicul, temperatura de functionare, tipul de lubrifianti si stilul de condus. Testele au fost realizate atat in laborator cat si in conditii reale de trafic, folosindu-se diverse marci de autoturisme.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-urile de produs (pentru Romania www.efixs.ro)

Efix Benzină 95

Odata cu lansarea Efix, Rompetrol a introdus un nou standard de calitate pe pietel locale – carburantul care asigura protectia motorului.

Efix este benzina fara plumb care protejeaza motorul. Efix este un carburant complet bazat pe o combinatie optima de aditivi si compusi activi, care are proprietatea specifica de a curata injectoarele, supapele si cilindrii, si de a le mentine curate. Respecta normele Euro 5 de poluare, are un continut scazut de sulf, benzen, olefine si aromate si are cifra octanica 95.

In urma testelor realizate atat in laborator, cat si in conditii reale de trafic  rezultatele au aratat ca, inca de la prima alimentare cu Efix, se obtine o reducere a consumului cu aproximativ 1%*. In cazul utilizarii continue, consumul scade cu pana la 3%*. De asemenea datorita detergentului special din compozitia sa, Efix elimina depunerile din injectoare cu 13%* si calamine de pe supape cu pana la 57%*, chiar de la prima alimentare. O folosire continua a acestui tip de carburant duce la curatarea completa a acestora.

*Testele efectuate au luat în calcul o serie întreagă de variabile incluzând: tipul de autovehicul, temperatura de funcționare, tipul de lubrifianți și stilul de condus. Testele au fost realizate atât în laborator cât și în condiții reale de trafic, folosindu-se diverse mărci de autoturisme.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-urile de produs (pentru Romania  www.efix.ro)

Brandurile KMG International

O parte din brandurile KMG International au o istorie care se întinde peste 40 de ani, în timp ce altele s-au alăturat acestei minunte familii pe parcursul dezvoltării ambițioase din acest interval.

KMG International este noul brand corporate, după ce Grupul Rompetrol a fost redenumit în 2014. Acesta unifică toate activele externe sub un singur brand puternic, recunoscut în toate cele 11 piețe principale în care este prezent.

Rompetrol este principalul brand al KMG International, utilizat pentru activitățile de rafinare, upstream și, de asemenea, activitățile de distributie din România, Moldova, Bulgaria, Georgia.

Rominserv este, înainte de toate, un furnizor de soluții. Avantajele tehnice și operaționale fac din Rominserv o companie de top, cu următoarele atribute :

  • Contractor general pentru proiecte de investiţii în industria de Petrol şi Gaze, furnizând pachetul complet de servicii EPCM (proiectare, aprovizionare, construcţie, management).
  • Contractor general multidisciplinar în domeniul mentenaţei industriale, modernizărilor, opririlor tehnologice şi reviziilor generale.
  • Contractor general pentru proiecte de management al apei, implementare, reabilitare şi extindere reţele de apă, apă uzată şi canalizare.

Sub brandul Rompetrol, se distribuie și promovează produsele de retail pe trei piețe europene emergente – Republica Moldova, Bulgaria și Georgia.

Efix este gama avansată de combustibili Rompetrol care oferă proprietăți de protecție deosebite. Produsele au fost proiectate cu o combinație optimă de aditivi și compuși activi care asigură curățarea supapelor și injectoarele, dar și reducerea consumului de combustibil și o creștere a performanțelor motorului. Combustibilii Efix sunt comercializați în România, Bulgaria, Moldova și Georgia.

Fill&Go oferă servicii inovatoare de plată la pompă a combustibililor și cumpărăturilor din cadrul magazinelor Hei, fiind primul sistem de identificare la pompa, disponibil în versiuni diferite pentru clienți individuali și companii.

Hei este conceptul de magazin și zonă gastro în cadrul rețelei de benzinării din România, creat pentru a îmbunătăți experiența clienților și nivelul de interacțiune cu produsele și serviciile noastre. Hei este un loc în care clienții se pot relaxa și își pot reîncărca bateriile, cu o cafea proaspăt preparată sau o gamă variată de sandvișuri, patiserie și deserturi delicioase.

rompetrol-3

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.