Udrea, dezvăluiri-bombă despre Kovesi

Noi dezvăluiri exclusive despre influenţa politică din spatele Laurei Codruţa Kovesi. Elena Udrea susţine că un marcant lider PSD ar fi ajutat-o pe Kovesi să obţină al doilea mandat de procuror general.

Elena Udrea susţine că Ioan Rus ar fi pus umărul la clădirea carierei lui Kovesi. „Îmi amintesc cum a infierat-o pe Bica, relaţia de prietenie, dânsa a înfierat situaţia, nu făceam nimic rău, acum vedem că era prietenă cu Ghiţă, cu Ponta, cu Rus. Eu ştiu o situaţie în care doamna Kovesi a avut o relaţie, s-a bazat pe sprijinul domnului Rus şi al PSD pentru a primi al doilea mandat de procuror general”, a declarat Elena Udrea pentru România TV.

„Dacă tot sunt cei din jurul lui Rus care spun lucruri, să spună şi asta. Cert este că s-a bazat pe Rus pentru a o numi în al doilea mandat la Parchetul General. Nu ştiu dacă e ceva nelegal, acum văd în chestia asta cu cucuveaua mov că au fost chestii ilegale. Sprijinul nu e infracţiune, însă arată cât de corectă e doamna Kovesi, cum îi acuză pe alţii de tot felul de lucruri când ea e la fel ca ceilalţi”, punctează Udrea.

„Eu văd că doamna Kovesi a făcut dosare penale celor pe care îi considera adversari şi pe care a vrut să îi ştampileze cu eticheta de inculpat şi apoi să îi decredibilizeze. Cum apare cineva care spune ceva, cum îi face inculpat. Este o realitate că doamna Kovesi a făcut dosare penale adversarilor, celor care ştiu lucruri despre felul cum a ajuns în această funcţie. Această situaţie îmi dă argumente să cred că poate pe cei din PSD pe unii i-a protejat, pe alţii i-a inculpat”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.