Șoc la Sibiu. Un urs, văzut în centrul orașului!

Share:

Autorităţile din Sibiu sunt în alertă după ce un urs de mari dimensiuni a fost văzut în centrul oraşului. Zona a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi care caută animalul.

Ursul a ajuns într-o curte de pe strada Valea Mare şi a fost fotografiat pe acoperișul casei, după care s-a întors. Toată circulația în zona străzii Valea Mare este blocată complet și mai multe echipaje de poliție încercă să țină curioșii departe.

Ursul a fost văzut într-o zonă intens circulată din Sibiu, iar purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a făcut un apel la localnici să evite strada Someşului, unde a fost raportată prezenţa animalului, care ar putea fi înfometat şi periculos.

Pentru moment nu există detalii despre felul în care a reuşit ursul să ajungă în centrul oraşului. Una dintre ipoteze este că acesta ar fi fugit de la Grădina Zoologică din Sibiu, însă nu există o confirmare din partea acesteia privind dispariţia vreunui animal.

Mamiferul a fost văzut pe strada Someşului, iar apoi pe malul Cibinului, în zona unei pieţe. Animalul a mai fost văzut de martori inclusiv în fața sediului IPJ Sibiu, pe Calea Dumbrăvii și în zona Sălii Thalia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.