Wizz Air nu este vinovată de întârzierea uneia dintre aeronavele sale!

Un avion al companiei aeriene Wizz Air, pe ruta Roma-Bucureşti , a avut o întârziere de aproape 11 ore. Aeronava trebuia să ajungă pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti vineri la ora 23:55, dar a fost așteptată în această dimineață.

Zborul către Zaragoza va fi efectuat cu un avion Wizz Air care va veni de la Oslo şi va ateriza probabil pe Henri Coandă sâmbătă la 11:55. Ora oficială de decolare este 12:15”, declaraseră, în cursul dimineții, pentru News.ro, reprezentanţii aeroportului.

„Din cauza inchiderii aeroportului Roma Ciampino pentru reparatii, Wizz Air, ca multe alte companii, opereaza zborurile de Ciampino de la Roma Fiumicino, ceea ce genereaza un trafic mai ridicat decat de obicei si cozi de asteptare pe aeroportul Roma Fiumicino. Zborul Wizz Air W6 3246 de pe 14 octombrie de la Roma Fiumicino la Bucuresti Otopeni a fost reprogramat pe 15 octombrie din cauza asteptarii prea indelungate pentru decolare, care a dus la expirarea timpului de zbor pentru echipaj. Pasagerii cursei au primit banii inapoi sau, in masura disponibilitatii, au fost reprogramati pentru zborul W6 3142 de pe 15 octombrie de la Roma Fiumicino la Bucuresti. Aceasta situatie a afectat si zborul Wizz Air W6 3191 de la Bucuresti la Zaragoza de pe 15 octombrie, care a decolat cu o intarziere de 3 ore, la 12:15 ora locala. Wizz Air isi cere scuze tuturor pasagerilor afectati pentru orice incoveniente produse de aglomeratia aeroportului”, se arată, într-o informare de presă trimisă pe adresa redacției, de unul dintre reprezentanții Wizz Air.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.