Miting PNL pentru susținerea Guvernului Cioloș

Partidul Naţional Liberal (PNL) va organiza un amplu miting pentru susţinerea Guvernului Cioloş, sâmbăta viitoare, pe 22 octombrie 2016, la Bucureşti. La eveniment ar urma să participe aproape 50.000 de oameni, potrivit organizatorilor. 

Anunţul privind organizarea mitingului pentru susţinerea Guvernului tehnocrat a fost făcut, duminică seara, la România TV de primarul general, Gabriela Firea, care a primit la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) solicitarea PNL.

Astfel, sâmbătă, pe 22 octombrie 2016, între orele 8-14, în Piaţa Victoriei din Capitală, ar urma să fie organizat un miting pentru susţinerea Guvernului Cioloş, la evenimentul organizat de PNL urmând să participe aproape 50.000 de oameni.

„Nu am nicio vină că în Bucureşti va fi haos, sâmbătă”, a comentat edilul şef care a autorizat mitingul din Piaţa Victoriei de pe 22 octombrie.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat duminică la România TV că a primit mai multe ameninţări, imediat ce a preluat fotoliul de edil şef al Capitalei când a început să ceară detalii despre contractele în derulare pe care municipalitatea le are cu diferite firme private. „Declaraţiile mele, dar mai ales faptele mele, au deranjat foarte mult grupurile de interese din Primăria Capitalei”, a comentat edilul-şef al Bucureştiului, precizând că în joc este un buget de un miliard de euro gestionat de administraţia locală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.