S-a aruncat în aer în incinta televiziunii din Abhazia!

0

Un bărbat s-a aruncat în aer, luni, în incinta televiziunii publice din Abhazia.

Un individ s-a detonat în incinta televiziunii publice din Abhazia, mic teritoriu separatist georgian susținut de Rusia, a anunțat luni așa-numitul Minister de Interne abhaz, citat de agenția de presă RIA Novosti, potrivit AFP, citată de Agerpres.

„Un individ s-a aruncat în aer în incinta televiziunii. Este clar că a fost o bombă (…) și probabil că acesta nu a fost singur”, a indicat așa-zisul ministru de interne abhaz, Aslan Kobakia.

Ministerul de Interne al micii republici separatiste a precizat pentru Interfax că „trupul unui bărbat cu barbă” a fost găsit la locul exploziei.

Potrivit primelor informații, acest atac nu s-a soldat cu victime, cu excepția atacatorului. Abhazia, o mică zonă de la frontiera cu Rusia riverană Mării Negre, și-a declarat independența în urma unui conflict cu forțele georgiene după dezintegrarea URSS la începutul anilor 1990.

Rusia a recunoscut independența Abhaziei, precum și pe cea a Osetiei de Sud, o altă republică separatistă georgiană, imediat după conflictul de cinci zile din august 2008 cu Georgia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.