Cerere uriașă de bilete la partida România-Polonia

0

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat marţi că se aşteaptă ca Arena Naţională să fie plină la meciul cu Polonia, din preliminariile Cupei Mondiale, programat vineri, 11 noiembrie.

„Nu pot acum să vă dau cifre, vânzarea biletelor abia a început sâmbătă. Cu siguranţă însă cererea de bilete este una foarte mare. Din ce cauză? Vedem acest lucru încă din primele zile, iar dacă în primele zile ai cerere foarte mare, acest lucru înseamnă implicit că până la final stadionul va fi plin. Ceea ce practic ne aşteptăm pentru meciul cu Polonia.

Chiar avem nevoie să avem alături de noi un stadion plin, pentru că jucăm un meci foarte important”, a spus Burleanu.

Echipa naţională de fotbal a României va întâlni Polonia, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2018, pe 11 noiembrie, la Bucureşti.

Solicitat să ofere o reacţie la intenţia clubului Steaua Bucureşti de a nu respecta regula jucătorului Under-21 în partidele din Liga 1, Răzvan Burleanu a replicat:

„La acest gen de întrebări voi putea răspunde luni, când avem o reuniune a Comitetului Executiv. Cu acel prilej voi răspunde tuturor întrebărilor, chiar şi eu am de pus întrebări”.

Răzvan Burleanu a făcut aceste declaraţii marţi cu prilejul anunţării unui parteneriat al Federaţiei Române de Fotbal cu o firmă importantă de curierat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.