Hagi propune schimbări radicale în Liga I

0

Gică Hagi a cerut FRF să facă o schimbare radicală în Liga I.

Gica Hagi a sustinut o conferinta de presa in care a sustinut ca FRF ar trebui sa renunte la sistemul cu play-off si play-out din Liga I si sa mareasca numarul de echipe de la 14 la 18.

„Domnilor, noi in Romania avem doar 14 echipe! 18 echipe in campionat trebuie sa avem! Fotbalul este de masa, nu trebuie restrans. Avem o tara mare, nu trebuie restransa! Apoi ne plangem ca nu mai avem echipe de traditie! Pai, ce facem, jucam doar intr-o parte? Incredibil unde am ajuns! Divizia A, B si C trebuie organizate asa cum trebuie la nivel national. Apoi centrele de copii si juniori trebuie organizate, sustinute si finantate”, a spus Gica Hagi.

Gica Hagi a dezvaluit ca a incercat sa redreseze situatia sportului romanesc, insa autoritatile l-au ignorat: „Am dat propuneri la minister si nu s-a facut nimic. Am dat propuneri despre Legea Sportului, dar nu m-a bagat nimeni in seama. Hagi nu e important!”.

In propunerea trimisa la minister, Gica Hagi a cerut ca multinationalele sa fie obligate sa investeasca in sport, insa  totul a ramas doar la nivel de discutii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.