Robert de Niro, laureatul premiului Chaplin

0

Actorul american Robert de Niro va fi cel de-al 44-lea laureat al premiului Chaplin, a anunțat Film Society of Lincoln Center, indică marți The Hollywood Reporter.

De Niro, care poate fi văzut în distribuția filmului ”The Comedian” și este co-regizor al spectacolului ”A Bronx Tale” de pe Broadway, va fi primi distincția la ceremonia din 8 mai 2017.

Evenimentul va celebra prezența sa diversificată pe marele ecran și eforturile sale de susținere a filmului independent prin intermediul Festivalului de Film Tribeca și al Institutului de Film Tribeca.

”Suntem încântați că avem oportunitatea să omagiem priceperea lui Robert De Niro, o figură emblematică locală a New York-ului”, a spus Ann Tenenbaum, președinta consiliului Film Society. ”Portretizarea pe care el a făcut-o personajelor New York-ului a ajutat la definirea acestui oraș pentru lumea întreagă”, a mai spus Ann Tenenbaum.

Printre alți laureați ai premiului se numără Alfred Hitchcock, Billy Wilder, Laurence Olivier, Federico Fellini, Elizabeth Taylor, Robert Altman, Martin Scorsese, Diane Keaton, Meryl Streep, Tom Hanks, Sidney Poitier, Barbra Streisand, Robert Redford și anul trecut, Morgan Freeman.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.