„#Selfie69”, încasări de peste 2 milioane de lei

Share:

Filmul „#Selfie69”, de Cristina Iacob, a înregistrat încasări de peste 2 milioane de lei, fiind văzut, până în prezent, de aproape 120.000 de spectatori, informează un comunicat al distribuitorilor, transmis marți Agerpres.

Potrivit sursei citate, „#Selfie69” devine astfel „primul film românesc ale cărui încasări depășesc pragul de 2 milioane de lei, aproape de două ori mai mult decât filmul clasat pe poziția a doua în topul filmelor românești”.

La finalul săptămânii trecute, încasările filmului s-au ridicat la 2.051.236 de lei și a fost văzut de 118.869 de spectatori.

„Este o performanță pe care o merităm cu toții, atât noi, echipa din spatele acestui film, împreună cu actorii, cât și noi, românii. Avem un film de succes făcut în țara noastră, cu actorii noștri și asta ar trebui să devină o normalitate”, spune regizoarea, citată în comunicat.

În rolurile principale joacă Vlad Logigan (Magi), Olimpia Melinte (Roxi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Levent Sali (Mihai), Alex Călin (Brain), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Huțuleac. Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc, Adela Popescu, Radu Vâlcan și Lidia Buble sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

„#Selfie69” este o continuare a filmului „#Selfie”, de Cristina Iacob. De data aceasta, personajele feminine au o provocare inedită: care dintre ele se căsătorește prima în trei zile.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu.

„#Selfie69” este produs și distribuit de Zazu Film.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.