Centrul de diagnostic și tratament al Armatei, reabilitat

0

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a participat joi la ceremonia prilejuită de reabilitarea Centrului medical de diagnostic și tratament al Armatei „Academician dr. Ștefan Milcu”, afirmând că această realizare reprezintă „un motiv de inspirație”, în contextul în care sistemul spitalicesc din România se confruntă cu „lipsuri”.

„Mi s-a părut important să salut ceea ce mi se pare un exemplu și un motiv de inspirație pentru noi toți, exemplul unei clinici moderne care e adusă la aceste standarde într-un moment în care sistemul spitalicesc din România se confruntă cu nu puține lipsuri, cu contestații, într-un moment în care Guvernul încearcă să facă pași concreți (…) pentru a reda încrederea oamenilor în sistemul medical din România, pentru a aduce actul medical de zi cu zi la înălțimea prestigiului școlii românești de medicină”, a declarat Motoc, la sediul clinicii, informează Agerpres.

El a precizat că acest proiect a însemnat refacerea din temelii a unei clădiri istorice construită în anii ’30 din donații ale veteranilor din Primul Război Mondial și ale regelui Carol al II — lea, dar și dotarea centrului medical cu aparatură de ultimă generație.

Cu acest prilej, ministrul Motoc a conferit Emblema de Onoare a Armatei României personalului cu rezultate meritorii în procesul de modernizare a clincii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.