Un an de la moartea polițistului Gigină

0

Tatăl lui Bogdan Gigină și mai mulți polițiști de la Brigada Rutieră au depus flori, joi, la locul accidentului în care acesta și-a pierdut viața în urmă cu un an.

„Bogdan a fost colegul nostru, pentru noi încă este colegul nostru, a plecat într-o misiune din care nu s-a mai întors. E o zi tristă și am zis să-i cinstim memoria venind aici, mergând la cimitir, comemorând ziua în care s-a întâmplat acest eveniment nefericit. Noi suntem polițiști și știm cum merg anchetele, pentru a se putea dispune în cunoștință de cauză este necesar să se facă o anchetă minuțioasă, în care să se determine cei cu adevărat vinovați de moartea colegului nostru”, a declarat Valentin Rîciu de la Brigada Rutieră, informează Agerpres.

El a precizat că, în urma nefericitului eveniment, s-au schimbat unele lucruri în structura Poliției și există „o altfel de abordare”.

„Acum nu mai există aceeași presiune, acum coloanele oficiale sunt asigurate la nivel central, la nivel IGPR, și Brigada Rutieră nu mai are aceeași presiune. (…) Înainte nu prea se comunica pe verticală între subordonați și șefi, acum există o comunicare mai bună”, a arătat Rîciu.

Bogdan Gigină a murit în seara zilei de 20 octombrie 2015 după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă din carosabil, în timpul unei misiuni de însoțire a coloanei oficiale în care se afla ministrul Afacerilor Interne de la acea dată, Gabriel Oprea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.