Panică la stațiile de metrou Izvor și Unirii

0

Staţiile de metrou Izvor şi Unirii 1 din Bucureşti au fost evacuate, vineri seară, din cauza unui colet suspect, circulaţia trenurilor fiind suspendată, anunţă Poliţia Capitalei.

Circulaţia a fost reluată. În coletul suspect, care era de fapt o sacoşă, se aflau două sucuri şi un sandwich, fiind vorba de o alarmă falsă.

Directorul general Metrorex, Marin Aldea, a declarat pentru agenţia de presă Mediafax că a fost descoperit un colet suspect într-unul dintre vagoanele de metrou, la staţia Izvor.”A fost evacuat trenul, au fost evacuaţi călătorii. Metroul a fost adus în staţia Unirii şi tras pe linia trei. S-a intrat pe procedura de evacuare a metroului, s-a evacuat şi Piaţa Unirii. Am anunţat ISU şi Poliţia şi s-a intrat pe procedură. În jurul orei 19.25 am aflat de această situaţie”, a declarat Marin Aldea.

Reprezentanţi ai Poliţiei Captalei au declarat că în zonă a fost trimis serviciul pirotehnic.

Circulaţia metrourilor este oprită între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.

Alarma s-ar fi declanșat după ce un călător a sunat la 112, anunțând că a văzut un colet suspect într-un vagon care se afla, la acel moment, în stația Piața Romană. Trenul respectiv a fost, imediat după aceea, scos din circulație.

Călătorii au fost informaţi că trenurile nu vor mai călători cu pasageri spre Piaţa Unirii şi au fost îndrumaţi spre mijloacele de transport de suprafaţă, fiind evacuaţi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.