Nichita candidează pe listele PRU la parlamentare

0

Gheorghe Nichita, cercetat pentru luare de mită într-un dosar şi trimis în judecată într-un altul pentru că şi-a spionat amanta cu ajutorul poliţiei locale, s-a înscris, duminică, în Partidul România Unită şi a anunţat că va candida la parlamentare din partea formaţiunii conduse de Bogdan Diaconu.

Fostul edil al Iaşiului a anunţat că a acceptat propunerea lui Bogdan Diaconu, preşedintele partidului, de a candida la parlamentare din partea PRU pentru un loc de deputat, relatează Romaniatv.net.

„În timp ce alţii mă îndepărtau pentru a mă alunga din PSD, PRU a venit cu braţele deschise. Este ceva timp de când Bogdan Diaconu face eforturi să mă convingă. Am ales un partid care are în doctrina sa un lucru foarte important: să-i unească pe români.(…) La PRU nu am venit la bine, am venit la greu. Am venit să iau un proiect de la zero, de la capăt. Vrem să arătăm că românii pot să fie uniţi. Sunt foarte mulţi din PSD care au venit spre PRU şi cred că mai sunt mulţi care vor veni. Mă bucur foarte mult că în România se vorbeşte foarte mult de partide de centru. Cred că e foarte bine să luăm măsurile ce trebuiesc. Nu am devenit peste noapte patriot. Aş dori să vă reamintesc că sunt cel care a lansat proclamaţia România s-a născut la Iaşi'”, a spus Gheorghe Nichita în cadrul unei conferinţe de presă a PRU.

„PRU Iaşi a devenit cea mai puternică filială din Moldova. Domnul Nichita are foarte multe lucruri de spus, atât ca lider politic al PRU, cât şi ca lider politic al Moldovei şi al României. Astăzi am încheiat munca grea, de a-l convinge. De astăzi PRU este mai puternic, plecăm în această bătălie electorală să ne atingem ce ne-am propus. Credem că vom trece pragul electoral, vom intra în Parlament pe uşa din faţă. Sunt convins că vom reuşi să ne impunem după 11 decembrie cu o politică nu de stânga sau de dreapta. Vrem să aplicăm politica naţionalistă”, a spus liderul PRU, Bogdan Diaconu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.