Orban îl atacă dur pe Cioloș

0

Ludovic Orban îl critică pe Dacian Cioloş că nu se înscrie în PNL şi că practic nu face nimic pentru partid, în condiţiile în care partidul îl susţine necondiţionat pe Cioloş pentru un nou mandat de premier.

Ludovic Orban aminteşte că întreaga carieră internă şi externă a lui Dacian Cioloş a fost susţinută de PNL, în schimb partidul nu primeşte nimic de la Cioloş, care a anunţat că nu se înscrie în niciun partid.

„Rasuflu usurat. Dacian Ciolos ne-a dat voie sa il sustinem pentru pozitia de premier. Ce a facut si ce face PNL pentru Ciolos s-a vazut: ministru al agriculturii, comisar european, prim-ministru o data si inca o data. Nu am inteles ce face Ciolos pentru PNL. Ne da doar voie sa il sustinem?”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Dacian Cioloș a acceptat să fie propunerea PNL pentru funcția de premier, chiar dacă nu se va înscrie în partid, a declarat președinta formațiunii politice, Alina Gorghiu, în urma întrevederii pe care a avut-o cu acesta. Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că va propune luni Biroului Politic al partidului desemnarea lui Dacian Cioloş drept candidat al partidului pentru postul de premier, precizând că a primit acceptul lui Cioloş în discuţia de luni dimineaţă de la Guvern. ”Nu făceam această propunere dacă nu aveam acceptul lui”, a mai spus Gorghiu, la insistenţele jurnaliştilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.