Dan Andronic, pe listele PMP la parlamentare

0

Cunoscutul jurnalist Dan Andronic va fi figura pe listele Partidului Mişcarea Populară, pentru Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Dan Andronic este candidatul numărul 1 al Partidului Mişcarea populară pentru listele de deputaţi din judeţul Giurgiu. Cunoscut jurnalist, patron al ziarului Evenimentului zilei și al revistei economice Capital şi consultant politic, Dan Andronic este un apropiat al fostului preşedinte Traian Băsescu, iar propunerea de a candida a venit chiar la propunerea fostului şef al statului.

„Marți am primit oferta de la Traian Băsescu. Am avut la dispoziție o oră ca să mă decid dacă accept oferta pentru locul 1 la Camera Deputaților, pe listele de la Giurgiu. Mi-a spus că nu e un fotoliu sigur, ci că e un loc cu bătaie. I-am zis că, de când ne știm ne tot batem, așa că ne mai batem o dată.

Nu am de gând să renunț la pasiunea mea – gazetăria și îmi voi scrie editorialele direct din Parlament. Primul proiect la nivel național va viza revigorarea presei și a culturii, în special a vânzărilor de carte. Iar pentru Giurgiu, sunt atât de multe de făcut…”, a declarat Dan Andronic, pentru evz.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.