Dragnea acuză PNL că a furat sloganul PSD!

Share:

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că PNL a furat sloganul electoral al social-democraților și trebuie să plătească pentru acest lucru. Oficialul spune că PSD ia în calcul să-i dea în judecată pe liberali.

„Sloganul campaniei este „Îndrăznește să crezi în România”. Este un slogan înregistrat al OSIM, pentru că așa se fac lucrurile, furat de niște hoți, o să plătească pentru asta. Cei care fură teoretic trebuie să plătească, chiar dacă nu plătesc într-o perioadă când îi protejează unul care se ocupă de paznici, la un moment dat o să plătească pentru că astea nu se șterg”, a declarat Liviu Dragnea, la Biroul Electoral Municipal, potrivit Agerpres.

El a adăugat că ceea ce i-a „durut” mai mult pe social-democrați a fost „folosirea imaginii unui copil” de către liberali.

„Ceea ce ne-a durut cel mai mult (…) faptul că au folosit imaginea unui copil fără acordul părinților, fără acordul lui, fără să respecte drepturile de proprietate intelectuală a companiei care a făcut acel clip. Asta deja este infracțiune. Mai multe infracțiuni sunt aici. Și pentru asta trebuie să plătească. I-am lăsat până astăzi, de când au început această campanie mizerabilă. Acești oameni nu înțeleg că ei nu au dreptul să folosească imaginea unor români pentru campanii mizere. Din partea PNL este un furt intelectual, nu este un slogan. Sloganul nostru, ăsta este și crezul nostru — „Îndrăznește să crezi în România”, pentru că noi chiar credem și vrem ca din ce în ce mai mulți români să creadă în țara lor. (…) Este firesc că luăm în calcul serios, ca și partid, să acționăm în judecată și fie sesizate și instituțiile statului, care sigur că n-or să reacționeze, pentru că vor fi ocupate cu alte teme pe care le dă omul ăsta cu paznici, pentru că el știa când vin niște dosare în Parlament”, a afirmat președintele PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.