Grevă la Poșta Română

0

Sindicaliştii din Poşta Română au încetat activitatea în mai multe puncte de lucru din Bucureşti şi din ţară după ce negocierile cu reprezentanţii companiei au eşuat miercuri seară, a declarat joi, pentru Agerpres, Ionel Oţelea, secretar general al Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR).

Potrivit acestuia, în prezent se face o centralizare a numărului de sindicalişti care participă la această formă de protest însă informaţiile disponibile la acest moment indică faptul că activitatea este întreruptă în cel puţin 20 de mari oficii poştale din Capitală. De asemenea, Ionel Oţelea a precizat că sindicaliştii vor participa la eventuale negocieri cu reprezentanţii conducerii companiei, în cazul în care vor fi invitaţi.

Sindicaliștii care pichetau miercuri dimineață sediul central al Poștei Române, nemulțumiți de propunerile privind majorările salariale venite din partea conducerii companiei, au fost invitați la discuții de către directorul general al Poștei Române, Alexandru Petrescu. Detalii, aici. 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.