Jo Jo Dan revine în ring

0

Boxerul român Jo Jo Dan, fost challenger la titlul mondial IBF, va susține un meci împotriva americanului Jarrett Hurd, pugilist încă neînvins la profesioniști, pe 12 noiembrie, la Centrul Liacouras din orașul american Philadelphia.

Meciul se va desfășura în 10 reprize, în cadrul unei gale care programează și alte întâlniri interesante. Jo Jo Dan, în vârstă de 35 de ani, are un bilanț de 35 de victorii, dintre care 18 înainte de limită, și trei înfrângeri. Jarrett Hurd are 26 de ani și a câștigat toate cele 18 meciuri disputate până acum, 12 victorii fiind prin KO. Hurd ar fi trebuit inițial să-și încrucișeze mănușile cu mexicanul Jorge Cota, însă acesta a renunțat din motive medicale, fiind supus unei apendicectomii, relatează Romaniatv.net.

Hurd este profesionist din 2012 și se poate lăuda că a învins trei adversari care nu cunoscuseră înfrângerea până să-l întâlnească în ring. Printre aceștia sunt compatrioții săi Frank Galarza, în 2015, și Oscar Molina, în luna iunie. Meciul de pe 12 noiembrie ar trebui să însemne pentru el o nouă etapă către o confruntare având ca miză centura de campion mondial.

Jo Jo Dan, stabilit în Canada (Quebec), a câștigat cele două meciuri pe care le-a disputat până acum în SUA. După ce a trecut la profesioniști, în 2004, el nu a pierdut primele sale 26 de meciuri la profesioniști. În bilanțul său figurează două victorii impresionante în fața canadianului Kevin Bizier.

În martie anul trecut, Jo Jo Dan a fost învins la Sheffield (Anglia) de britanicul Kell Brook, pe atunci deținătorul titlului, într-un meci pentru centura mondială IBF.

În ultimul său meci, el l-a învins la puncte pe veteranul polonez Rafal Jackiewicz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.