FBI va ancheta în România „moartea Mădălinei Manole”

0

Specialistii FBI se întorc în România pentru a continua ancheta în ceea ce priveşte moartea Madalinei Manole. Criminaliştii străini consideră că nu există suficiente probe care să demonstreze că a fost vorba despre o sinucidere şi vor avea şi o întâlnire cu procurorul general al României.

Specialistii FBI care se ocupa de cazul mortii Madalinei Manole se vor intoarce in Romania. Acestia se vor intalni la noi in tara cu mai multi procurori, dar se pare ca vor avea si o intalnire cu procurorul general al Romaniei pentru a discuta despre ce s-a facut in acest caz. Deocamdata verdictul este ca artista s-a sinucis, insa criminalistii FBI nu sunt de aceeasi parere, ai argumentand ca nu sunt suficiente probe care sa arate ca Madalina Manole si-a pus capt zilelor, relatează Romaniatv.net.

Mai mult, se pare ca raportul care a fost depus in acest dosar nu incrimineaza pe nimeni, ci aduna la un loc mai multe elemente si probe stiintifice care conduc la concluzia ca nu avem de-a face cu o sinucidere.

Specialistii FBI au mai fost la noi in tara si acum cateva luni, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie. Parintii artistei asteapta un raspuns, pentru ca ei au sustinut intotdeauna ca fiica lor nu s a sinucis si a fost ucisa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.