Băsescu nu-i iartă pe Iohannis și Cioloș

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu a remarcat două coincidenţe în privinţa alegerilor din Republica Moldova care au ca efect slăbirea unioniştilor, iar în spatele celor două coincidenţe Băsescu îi vede pe Iohannis şi Cioloş.

„În plină campanie electorală din R.Moldova, acum două săptămâni, un marș al tinerilor unioniști din România și Republica Moldova se încheia cu acțiunea în forță a jandarmilor care îi băgau în dube pe organizatorii unioniști. Incidentul a fost crunt exploatat în fravoarea sa de candidatul antiunionist și pro-rus Igor Dodon, relatează Romaniatv.net.

Astăzi, constatăm că, pentru prima dată după mulți ani, Guvernul României nu pune la dispoziția tinerilor moldoveni care studiază cu burse de stat în România biletele de transport pe CFR pentru a le înlesni deplasarea în orașele unde sunt organizate secții de votare. Problema este că acest lucru a dat o a doua lovitură candidaților unioniști și pro-europeni de la Chișinău, pentru că marea majoritate a tinerilor care învață în România sunt și unioniști, și devotați valorilor europene.

Și atunci cum să crezi în coincidențe și cum să nu îi critici pe Julien și Werner? PS- Justificarea Guvernului este ridicolă: s-a întârziat obținerea avizelor pentru emiterea unei HG”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.