Steaua se impune la CSMS Iași în Liga I

Steaua a câștigat, duminică, meciul de la Iași, scor 2-0 cu CSMS, deși gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 6, când Boiciuc a fost eliminat pentru o intrare dură la Ov. Popescu.

Gabi Tamaș a spart gheața, cu o torpilă de la aproape 30 de metri în minutul 35. Steliștii s-au chinuit și în a doua parte a jocului, demonstrând încă o dată că jocul liderului din Liga I nu funcționează așa cum trebuie. Emoțiile lui Reghecampf au fost risipite în minutul 86, când Dennis Man a punctat din apropiere, după o gafă a lui Caparco, relatează Romaniatv.net.

CSMS IAŞI – STEAUA 0-2. Steaua rămâne lider în Liga I, cu 30 de puncte în 14 etape. CSMS Iași ajunge la al 5-lea eșec consecutiv în campionat și rămâne pe 12, cu 12 puncte.

CSMS IAŞI – STEAUA 0-2 (0-1)

Au marcat: TAMAŞ 35, MAN 86.

CSMS IAŞI: Caparco – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Sato (Bădic 83) – Mitic, Creţu – Bole, Gheorghe (A. Cristea 54), Ţigănaşu – Boiciuc.

STEAUA: Niţă – Ovidiu Popescu (Man 14), Tamaş, Moke, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii (Popa 46) – Enache, Boldrin, De Amorim – Golubovic (Achim 59).

Tot duminică: ASA Tg. Mureş – Gaz Metan Mediaş 1-3.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.