Șoc în SUA: Trump preia conducerea în sondaje!

0

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, are un avans de 1% faţă de adversara democrată, Hillary Clinton, pentru prima dată în ultimele şase luni, în contextul noii anchete a FBI în scandalul emailurilor, conform unui nou sondaj ABC News / Washington Post.

Potrivit sondajului, efectuat de Institutul Langer Research Associates la comanda ABC News / Washington Post, 46% dintre alegători ar urma să voteze cu Donald Trump, iar 45% din Hillary Clinton.

Ultima dată când Donald Trump avea un avans în acest tip de sondaj în faţa lui Hillary Clinton a fost în mai. Gary Johnson, candidatul Partidului Libertarian, are 3%, iar Jill Stein, de la Partidul Verzilor, 2%, potrivit presei americane.

În urmă cu două zile, în acelaşi sondaj, Hillary Clinton avea un avans de 1%. Modificarea raportului în preferinţele de vot pare a fi rezultatul deciziei FBI de a efectua o nouă investigaţie în cazul emailurilor private utilizate de Hillary Clinton în calitatea de secretar de Stat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.