Mutu, mesaj pentru suporterii lui Dinamo

FC Dinamo continuă seria protestelor împotriva greşelilor de arbitraj din fotbalul românesc, lansând un film pe pagina de facebook, cu mesajul #unitisalvamarbitrajul, în care managerul general Adrian Mutu îi cere explicaţii preşedintelui CCA, Kyros Vassaras.

Adrian Mutu îi îndeamnă pe toţi suporterii dinamovişti să protesteze faţă de greşelile de arbitraj şi să-i ceară explicaţii oficialului CCA.”Au trecut mai bine de 24 de ore de când am spus că arbitrajul românesc a murit. Aşteptăm o declaraţie publică, domnule Vassaras. Rog toţi dinamoviştii să-i ceară un răspuns. Uniţi salvăm arbitrajul, uniţi vom salva arbitrajul românesc”, este mesajul managerului general al FC Dinamo, Adrian Mutu, relatează Romaniatv.net.

Oficialul dinamovist afirmase, luni, într-o conferinţă de presă că arbitrajul românesc a murit şi că jucătorii vor purta banderole negre sau vor întârzia următoarele meciuri în semn de protest. De asemenea, Mutu a spus că a discutat cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, referitor la situaţia arbitrajului şi că acesta i-a promis că va lua măsuri în acest sens.

La partida cu Astra Giurgiu, din etapa a XIV-a a Ligii I, arbitrul Cristian Balaj a dictat o lovitură de la 11 metri împotriva echipei Dinamo în ultimul minut al prelungirilor, în mod eronat, după cum susţin dinamoviştii, din care campioana a egalat, scor 2-2, după ce validase un gol al oaspeţilor, deşi nu a fost clar dacă mingea a depăşit cu totul linia porţii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.